TREND, KI BO OSTAL

TREND, KI BO OSTAL

»Baseball« kape so bile, so in bodo vedno v trendu. Zakaj? Razlogov je več. Najpomembnejši je ta, da so izjemno funkcionalne in primerne za najrazličnejše priložnosti.

Številni zvezdniki in zvezdnice jih uporabljajo kot del večerne garderobe, modni strokovnjaki in dizajnerji jih postavijo na piste modnih revij po vsem svetu, primerne pa so tudi za športanjedekleta dobro vemo, kako neprijeten je občutek, če ti vlažni lasje padajo na obraz oziroma te moti čop, ki med tekom prhuta za tabo. Kapa to težavo odlično reši. Da o zaščiti pred soncem sploh ne govorim.

Šport je bil vedno del mojega življenja, zame pa je zelo pomembno, da se med športanjem dobro počutim.

Kapa mi omogoča kar seda udoben tek in rekreacijo, če pa z njo oziroma zaradi nje ujamem še kak pogled postavnega tekača, se pa jasno niti najmanj ne pritožujem. ;)

V podjetju New Era se dobro zavedajo, kako pomembno je, da na trgu vedno ponudijo najbolj kvalitetne kape. Zato želijo biti najboljši, ne samo v izgledu in dizajnu, temveč tudi v tehnologiji.

Nova kolekcija kap (Engineered fit) je zasnovana tako, da kapa prepušča zrak in zato »diha«, s čimer se znebiš neprijetnega občutka ujetosti las, kakršen se pogosto prikrade pri drugih kapah. Hkrati so kape zaradi nove tehnologije še bolj fleksibilne in se popolnoma prilegajo tvoji glavi. O tem, da izgledajo naravnost božansko, pa sploh ne mislim izgubljati besed. Oglej si sama na tukaj!

Bodi trendovska športnica, naroči svojo kapo New Era Engineered Fit na blackfox.si.