SPOZNAJTE FOXA ALEXA

SPOZNAJTE FOXA ALEXA

Fox je mladenič, ki se ne obremenjuje s tem, kaj od njega pričakuje okolica, ampak sledi svojim smernicam in hodi po svoji poti.

Vsako vsiljevanje vašega mnenja in pogleda je nesmiselno. A čeprav se ne pusti prepričati drugim, je fox vedno rad urejen, le da svoj stil popolnoma prilagodi sebi in svojim željam.

Pogosto se mu zgodi, da zjutraj za minuto ali dve prespi budilko in tako ostane premalo časa za urejanje pričeske. In ker mora biti fox vedno urejen, si nadene kapo New Era, ki jo je naročil v spletni trgovini Blackfox.si. Zakaj ravno tam? Ker mu Blackfox.si nudi najboljšo ponudbo najbolj trendovskih kap vrhunske kvalitete.

Naš fox Alex se rad ukvarja s športom. Pravi, da je kapa New Era še posebej odlična za pokrivanje mokrih las po tuširanju po treningu, ko se s prijatelji odpravi na pijačo.

Alex se nikoli ni zadovoljil s povprečjem in zato prisega na kape blagovne znamke New Era. Zakaj bi sploh razmišljal o kapah slabše kvalitete, če lahko na Blackfox.si naroči izvrstne kape po zares najboljši ceni. Ni kaj, Alex je res zvit kot ... lisjak!

Kape pa niso del oblačila, ki bi navduševal samo fante, oglej si, kako izgleda prava foxica! Klikni TUKAJ!